Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

BIJZONDER CHARMANT, GOED ONDERHOUDEN BENEDENWONING MET EEN SCHAT AAN AUTHENTIEKE DETAILS EN FIJNE ACHTERTUIN OP LOOPAFSTAND VAN HET CENTRUM.

In de gewilde Schildersbuurt ligt in de leuke Blekerstraat deze goed onderhouden benedenwoning. De woning is geheel gemoderniseerd, heeft veel bergruimte en is zo te betrekken. De sfeervolle woning kenmerkt zich door haar hoge plafonds (3 meter 25) en originele details zoals paneeldeuren, zwart schouw en ornamenten plafonds. Door de hoogte krijgt u een heerlijk ruimtelijk gevoel. Van de zon genieten doet u nagenoeg de gehele dag in de op het zuiden gelegen achtertuin.

INDELING:

Bel-etage:
entree/gang met trapkast, interne trap naar souterrain, lichte ruime en hoge woonkamer met een mooie originele schouw circa 27m², sfeervolle parketvloer en open keuken. De keuken is voorzien van gaskookplaat, combimagnetron, koelkast en heeft daarnaast voldoende kastruimte.

Souterrain:
royale hal/gang met kastenwand en deur naar de zonnige grote achtertuin, slaapkamer aan voorzijde circa 9m², nette speelse badkamer voorzien van toilet, douche, wastafel, wasmachine aansluiting en bergruimte, slaapkamer aan achterzijde met uitzicht op de achtertuin circa 9 m².

Stadstuin:
Achter de woning ligt een zonnige stadstuin en is prima te bereiken vanuit het souterrain. Zo'n stadstuin is natuurlijk wel heel bijzonder zo in de Stad. De tuin van circa 42m² is gelegen op het zuiden en heeft bijna de gehele dag zon. Een prima plekje om te genieten.

Ligging:
Deze woning ligt op een ideale plek in een van de leukste straten van de populaire Schildersbuurt. Op een steenworp afstand van het Noorderplantsoen en op korte loopafstand van het stadcentrum. In de wijk is voldoende parkeergelegenheid. Er zijn leuke kleine kroegjes en eetcafés in de omgeving en in dit deel van de wijk zeer karaktervolle bebouwing.

Bijzonderheden:
- woonoppervlak circa 70m²
- inhoud circa 200m³
- zonnige tuin op het zuiden
- wonen in een geweldige woonomgeving
- nieuwe cv ketel(2013)
- parkeervergunning en bezoekerspas
- goed onderhouden en met liefde voor het pand bewoond door de huidige eigenaar
- oplevering in overleg
- 2 volwaardige slaapkamers

Algemeen

Adres:Blekerstraat 8
GRONINGEN
Vraagprijs:Verkocht
Type:Benedenwoning
Beschikbaar vanaf:In overleg
Ligging:Stad, In woonwijk
Perceeloppervlakte:83 m²
Perceelbreedte:5,5 m
Perceeldiepte:15 m
Bebouwde opp.:41 m²
Totale woonoppervlakte:75 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1894
Inhoud:200 m³
Gevelbreedte:5,5 m
Bouwlagen:2
Gebouwgebonden buitenruimte:42 m²

Indeling

Kamers:3
Slaapkamers:2
Badkamers:1
WC:1
Woonkamer:27 m²
Keuken:Ja, Open keuken
Tuin:42 m²
Tuin breedte:5,5 m
Tuin diepte:7,5 m
Tuin oriëntatie:Zuid

Comfort

Raamwerk:Hout
Dak:Schilddak
Beglazing:Dubbel
Verwarming:CV-ketel
Verwarmd water:CV-Ketel

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:GRONINGEN
Oppervlakte:83 m²

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht