Aankoopmakelaar Groningen

Om ervoor te zorgen dat de aankoop van een huis goed verloopt, is het altijd verstandig om gebruik te maken van een aankoopmakelaar. Groningen heeft een prachtig aanbod aan woningen, alleen het kopen ervan kan een zeer stressvol proces zijn. Als u op zoek bent naar een koopwoning, dan zijn er voldoende online mogelijkheden om huizen te zoeken en om bezichtigingen aan te vragen. Maar wat doet u als u een woning vindt die voldoet aan uw wensen en eisen?

Wanneer u een goed gevoel krijgt bij het bekijken van uw droomwoning, dan is het heel menselijk om alles wat rooskleuriger te zien. Het is belangrijk om er altijd rekening mee te houden dat de verkopend makelaar van het huis maar één belang heeft, een optimaal resultaat behalen voor zijn klant. Om een realistische kijk op de situatie en een onafhankelijk advies te krijgen neemt u een aankoopmakelaar in Groningen mee. 
Neem contact op

Full-service aankoopmakelaar in Groningen

Massink Vastgoed is voor u de perfecte aankoopmakelaar in Groningen. Wij adviseren u bij aankoop van uw nieuwe woning. Indien u bij ons een zoekopdracht plaatst, begeleiden wij u van A tot Z, full-service dus! 
  • het inventariseren van uw woonwensen;
  • het geven van een realistisch woonadvies gebaseerd op de huidige woningmarkt;
  • het zoeken naar een geschikte woning;
  • de begeleiding van de bezichtigingen;
  • onderzoek en advisering over: de bouwkundige staat, de onderhoudsconditie, de prijsstelling en de reële aankoopwaarde, de ligging;
  • onderzoek en advisering over de omgevingsfactoren zoals het bestemmingsplan en de milieu-/bodemgesteldheid;
  • onderzoek en advisering over de juridische en financiële aspecten van het object;
  • het uitvoeren van een inspectie voorafgaand aan de overdracht;
  • het transport van de woning bij de notaris;
Verder bestaat onze dienstverlening onder andere uit het bespreken en uitvoeren van een onderhandelingsstrategie. Zo staat u er niet alleen voor wanneer u in gesprek gaat met de verkoopmakelaar. Ook controleren wij de koopakte en alle bijbehorende van belang zijnde documenten. Mocht u na de aankoop nog nazorg, hulp of advies nodig hebben, dan zijn wij er altijd voor u!

 Massink Vastgoed | Aankoopmakelaar Groningen   Massink Vastgoed | Aankoopmakelaar Groningen 

De voordelen van Massink Vastgoed als aankoopmakelaar

Als u Massink Vastgoed inhuurt als aankoopmakelaar in Groningen, bent u verzekerd van een partij die gaat voor 100% transparantie en 100% klanttevredenheid. Wij doen er alles aan om onze klanten tevreden door het gehele aankoopproces van hun nieuwe woning te helpen!

Ruime bezichtigingsmogelijkheden


Bij Massink bieden we ruime mogelijkheden met betrekking tot het bezichtigen van woningen of het voeren van een aankoopgesprek in Groningen. Dit kan van 09:00 tot 18:00 uur. In het belang van een voorspoedige verkoop van een woning kunnen wij desgewenst afspraken maken in de avonduren, of op zaterdag. Wij nemen hiervoor de tijd en stellen ons flexibel op! Neem contact met ons op om een afspraak te maken!


Kunt u een huis kopen zonder aankoopmakelaar?


U kunt ervoor kiezen om een huis te kopen in Groningen zonder aankoopmakelaar. Echter, hou er rekening mee dat er heel veel komt kijken bij het kopen van een huis. Door gebruik te maken van een aankoopmakelaar, wordt u volledig ontzorgd en maakt u altijd de juiste keuzes tijdens het aankoopproces. 

Massink Vastgoed | Aankoopmakelaar Groningen   Massink Vastgoed | Aankoopmakelaar Groningen


Duidelijke communicatie met een aankoopmakelaar in Groningen

Wij vinden frequente en transparante communicatie essentieel tijdens een zoek- en aankooptraject. Wanneer er een woning beschikbaar komt in Groningen die aan uw wensen voldoet, neemt de aankoopmakelaar contact met u op via de mail. Zo bent u altijd snel op de hoogte van nieuwe woningen en vergroot u de kans op een succesvolle zoektocht. 

Onze dienstverlening eindigt overigens niet op het moment van het tekenen van de koopakte, maar loopt door tot en met de inspectie en het transport van de woning. Mochten er na afloop toch nog vragen rijzen of onduidelijkheden zijn dan kan je uiteraard nog steeds bij ons terecht. Naast aankoopmakelaar zijn wij ook in te schakelen voor:

Wat kan een aankoopmakelaar in Groningen voor u betekenen?

Wilt u meer weten, of een afspraak maken met een van onze aankoopmakelaars in Groningen? Neem dan contact met ons op, of bel tijdens kantooruren met 050-211 04 62.