Verkoopmakelaar met een effectieve verkoopstrategie

Een goede verkoopstrategie zorgt ervoor dat uw woning zo snel mogelijk wordt verkocht tegen de beste voorwaarden. Massink Vastgoed heeft een jarenlange ervaring opgebouwd met het verkopen van woningen voor zowel particulieren, institutionele beleggers als bedrijven. Geen verkoop is hetzelfde, ieder huis heeft zijn eigen doelgroep met specifieke kenmerken. Daarom kunnen wij u als geen ander adviseren over de beste verkoopstrategie en een reële verkoopprijs. Als we dit samen hebben bepaald, gaan wij voor u aan de slag en verzorgen het complete verkoopproces.

- Gratis waardebepaling
- Snelle verkooptijden
- Beste onderhandelingsresultaat
- Goede service

Effectieve promotie van je woning

Bij de verkoop van woningen draait het óók om de presentatie. Wij besteden hier veel aandacht aan. Voor het verkoopklaar maken van een woning zijn voorbereidingen nodig om uw woning optimaal te presenteren aan potentiële kopers, hierbij kunnen wij u adviseren en begeleiden. Wij werken samen met een professionele stylist en fotograaf. Vervolgens zorgen we voor een professionele en uitgebreide verkoopbrochure en een uitgebreide advertentie van uw woning op o.a. www.funda.nl, op onze eigen website www.massinkvastgoed.nl en overige gerelateerde websites. Tevens verzorgen we de vervaardiging van plattegronden van de woning, een etalagepresentatie, flyers en te koop borden. Daarnaast maken wij waar mogelijk gebruik van e-mailmarketing en sociale media om uw woning extra te promoten. Kortom, we grijpen alles aan voor een snelle verkoop van uw woning.

Indien gewenst kunnen wij uw woning ook via online advertenties meer zichtbaarheid geven. Dankzij onze strategische online aanpak komen onze woning direct onder de aandacht bij een grote groep relevante, potentiële kopers.

Ruime bezichtigingsmogelijkheden

Massink Vastgoed biedt ruime mogelijkheden aan met betrekking tot het bezichtigen van woningen, of het voeren van een verkoopgesprek. Dit kan van 09:00 tot 18:00 uur. In het belang van een voorspoedige verkoop van een woning kunnen wij desgewenst afspraken maken in de avonduren, of op zaterdag. Wij nemen hiervoor de tijd en stellen ons flexibel op!

Duidelijke communicatie

Een frequente en transparante communicatie tijdens het verkooptraject is essentieel. Regelmatig evalueren wij met u de verkoop en stellen – indien nodig – de verkoopstrategie bij.

Onze dienstverlening eindigt niet op het moment van het tekenen van de koopakte, maar loopt door tot en met de inspectie en het transport van de woning. Mochten er na afloop toch nog vragen rijzen of onduidelijkheden zijn dan kunt u uiteraard nog steeds bij ons terecht.

Wat kan Massink Vastgoed voor u betekenen?

Wilt u meer weten, of een afspraak maken met één van onze verkoop makelaars? Wij komen graag langs voor een gratis waardebepaling en inventariseren dan gelijk hoe wij u woning snel en tegen de beste condities kunnen verkopen. Vul hiernaast uw gegevens in, of bel ons tijdens kantooruren.