Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Wonen in de stad met de rust van een dorp! Deze royale en lichte woning aan de Boekenlaan 8 is een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een woning met iets extra’s.

In de groene en kindvriendelijke woonwijk “De Hunze” vindt u deze nette en sfeervolle eengezinswoning. Hier beschikt u over een ruime woonkamer met open inbouwkeuken, recent gemoderniseerde badkamer en toilet en een besloten aangelegde tuin. Met maar liefst vijf riante slaapkamers is er voor elk lid van uw gezin wel een eigen plekje. De unieke locatie biedt een fantastisch vrij uitzicht over een royaal gazon met diverse speeltoestellen.

INDELING

Begane grond:
Via de eigen oprit bereikt u de voordeur, die u toegang geeft tot de ruime entree met nette toiletruimte, de trapopgang en de deur naar de woonkamer. Zodra u de woonkamer betreedt valt u direct op hoe vrij het uitzicht is. De royale woonkamer is voorzien van grote ramen en biedt toegang tot de tuin. De nieuwe vloer voegt veel warmte toe. Aan de voorzijde vindt u de nette keuken die is voorzien van alle inbouwapparatuur, zoals een 5-pitsgaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en Combi-oven.

Eerste verdieping:
Via de trap bereikt u de overloop op de eerste verdieping. Deze geeft u toegang tot drie ruime slaapkamers van ca. 8, 9 en 11 m² en een luxe badkamer voorzien van badkuip met douche, wastafel met een natuurstenen waskom, spiegel met ingebouwde verlichting en voldoende opbergruimte door de steigerhouten inbouwkast. Via een vaste trap is de tweede verdieping te bereiken.

Tweede verdieping:
De tweede verdieping is voorzien van een royale slaapkamer van maar liefst 23 m². Deze ruimte biedt tevens toegang tot een toilet van ca. 3m² die is voorzien van witgoedaansluiting. Ook treft u hier de vijfde slaapkamer van ca. 7m² met Frans balkon die momenteel wordt gebruikt als wasruimte.

Tuin:
De onderhoudsvriendelijke en diepe achtertuin van ca. 75 m² is geheel bestraat, waardoor u gemakkelijk meerdere zitplekken kunt creëren. Aan de achterzijde vindt u de vrijstaande houten berging met elektra van ca. 6 m² en de poortdeur, die u naar de doorgang aan de achterzijde leidt.

Omgeving:
Voorzieningen als winkels, restaurants, scholen en sportclubs bevinden zich op enkele minuten afstand. Binnen een kwartier fietsen bent u op de grote markt in het gezellige stadscentrum van Groningen. De woning ligt centraal ten opzichte van opstaphaltes voor het openbaar vervoer en ook de uitvalswegen zijn uitstekend te bereiken.

BIJZONDERHEDEN
* Energielabel B;
* Mechanische ventilatie (1992);
* Buitenzijde geschilderd (2018);
* HR CV ketel, eigendom (2016);
* Laminaat vloer begane grond (2018);
* Volledig voorzien van HR++ beglazing;
* Woning heeft vrij uitzicht aan voorzijde;
* Eigen oprit en voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving;
* Standaard waarborgsom regeling van toepassing;
* Foto's zijn gemaakt met een groothoeklens;
* Aanvaarding: in overleg

Algemeen

Adres:Boekenlaan 8
Groningen
Vraagprijs:Verkocht
Type:Eengezinswoning
Beschikbaar vanaf:In overleg
Ligging:Stad, Vrij uitzicht, In woonwijk, Aan rustige weg
Perceeloppervlakte:156 m²
Totale woonoppervlakte:121 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1992
Inhoud:396 m³
Bouwlagen:3
Externe Bergruimte :6 m²
Algemene staat:Normaal

Indeling

Kamers:5
Slaapkamers:4
Badkamers:Ja
WC:2
Woonkamer:Ja, Woonkamer
Keuken:Ja, Open keuken, Ingericht met inbouwapparatuur
Tuin:80 m²
Tuin breedte:5 m
Tuin diepte:16 m
Tuin oriëntatie:Noord-West
Tuin kwaliteit:Normaal
Parking:1

Comfort

Winkel:Ja - op 1500 m tot 2000 m
School:Ja - op 1000 m tot 1500 m
Bank:Ja - op 1500 m tot 2000 m
Ontspanning:Ja - op minder dan 500 m
Restaurant:Ja - op 1500 m tot 2000 m
Raamwerk:Hardhout
Dak:Plat dak
Beglazing:Dubbel
Verwarming:CV-ketel
Verwarming bouwjaar:2016
Verwarmd water:CV-Ketel
Isolatie:Dakisolatie, Muurisolatie

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Groningen
Oppervlakte:156 m²

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht