Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Royale hoekwoning gelegen in een kindvriendelijke buurt in de rustige groene wijk Beijum. De woning is op een bijzonder hoekperceel gelegen, met naar drie zijden vrij uitzicht de aangrenzende straten in. In 2011 is de woning van beneden tot boven volledig gerenoveerd, de berging vergroot tot royale bijkeuken en aan de achterzijde op originele wijze uitgebouwd. Deze zonnige woning woning heeft zowel een voor-, zij- als achtertuin en beschikt over een eigen oprit met plaats voor een auto.

Alle voorzieningen liggen dichtbij, zo is er een winkelcentrum op slechts 5 minuten lopen. Ook openbaar vervoer, de ringweg van Groningen (slechts 1 minuut) en scholen zijn zeer goed te bereiken. Daarnaast is er in de wijk voldoende plek om gratis te parkeren.

Tijdens de verbouwing is de achterkant van de begane grond royaal uitgebouwd, is er een fraaie tuin aangelegd die vrijelijk toegankelijk is gemaakt door een brede schuifpui. Ook is de woning geheel opnieuw gestuukt, is er een nieuwe luxe keuken geplaatst voorzien van alle gemakken en is er op de uitbouw een uniek dakterras aangelegd.

Indeling:
Ruime entree/hal, toilet, meterkast, riante tuingerichte woonkamer met open keuken van circa 48m², alle apparatuur zoals een 5 pits gaskooktoestel met wokbrander, vaatwasser, koelkast en combi oven zijn ingebouwd. Naast de woonkamer bevindt zich een bijkeuken van circa 14m² waar plek is voor wasmachine, droger en vriezer. De begane grond is voorzien vloerverwarming en van een nette klik-pvc vloer.

1e verdieping: via vaste trap naar de overloop, badkamer voorzien van inloopdouche, (bubbel)bad, toilet en wastafel. Slaapkamer van circa 8m², riante slaapkamer van circa 22m² met een enorme walk-in closet voorzien van vaste kasten en verlichting, ook heeft de slaapkamer via een schuifpui toegang tot het ruime dakterras op het zuidwesten van 16m². Het dakterras is voorzien van een houten vlonders en een stalen hekwerk.

2e verdieping: via vaste trap toegang tot de geheel zelfstandige woonruimte van circa 20m²,met een bedstee (onder het schuine deel van het dak) waar een tweepersoonsbed in past. Deze verdieping is voorzien van een eigen badkamer, compleet met douche, wastafel en toilet. De ruimte is met een schuifdeur geheel afsluitbaar (zeer geluidsarm) en is eventueel zelfs geschikt om te verhuren via bijvoorbeeld Airbnb of aan een student.

De tuin ligt op het zuidwesten, voorzien van een vijver, verschillende terrassen van granieten tegels en een hardhouten vlonder onder een prachtige Perzische Slaapboom. Ook aan de voortuin is genoeg aandacht geschonken; via een natuurstenen pad is de voordeur te bereiken. Kortom een heerlijk zonnig huis, dat er uitziet als nieuw, met verrassend veel ruimte, dat met zorg en tot in detail fraai is afgewerkt...

Bijzonderheden:
- Gehele woning is voorzien van HR++ glas;
- Geheel zelfstandige ruimte op de tweede verdieping;
- Woning is in 2011/2012 volledig verbouwd en royaal uitgebreid;
- Bij de verbouwing zijn zeer hoogwaardige materialen gebruikt;
- HR CV-ketel uit 2011 (in eigendom);
- Aanvaarding in overleg (kan snel);
- Standaard waarborgsom regeling van toepassing;
- Foto's zijn gemaakt met een groothoeklens.

Algemeen

Adres:Framaheerd 70
Groningen
Vraagprijs:Verkocht
Type:Eengezinswoning
Beschikbaar vanaf:In overleg
Ligging:In woonwijk, Aan rustige weg, Beschutte ligging
Perceeloppervlakte:224 m²
Totale woonoppervlakte:146 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1981
Inhoud:520 m³
Bouwlagen:3
Op verdieping:0
Gebouwgebonden buitenruimte:17 m²
Algemene staat:Luxe-afwerking

Indeling

Kamers:5
Slaapkamers:3
Badkamers:2
WC:1
Woonkamer:48 m², Woonkamer
Keuken:Ja, Open keuken, Ingericht met inbouwapparatuur
Tuin:160 m²
Tuin breedte:10 m
Tuin diepte:10 m
Tuin oriëntatie:Zuid
Tuin kwaliteit:Fraai aangelegd
Parking:1

Comfort

Gestoffeerd:Geheel
Winkel:Ja - op minder dan 500 m
School:Ja - op minder dan 500 m
Snelweg:Ja - op minder dan 500 m
Bank:Ja - op minder dan 500 m
Ontspanning:Ja - op minder dan 500 m
Restaurant:Ja - op minder dan 500 m
Raamwerk:Hardhout, Kunststof
Dak:Samengesteld dak
Beglazing:Hoogrendementsglas
Verwarming:CV-ketel
Verwarming bouwjaar:2011
Verwarmd water:CV-Ketel
Isolatie:Dakisolatie

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:GRONINGEN
Oppervlakte:224 m²
Certificaat Nr.:299773851
EnergyClass:C
Geldig tot:10-7-2027

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht