Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Uitermate fraai gelegen 30-er jaren herenhuis met veel lichtinval en 6 slaapkamers in de populaire professorenbuurt te Groningen. Dit prachtige herenhuis is gelegen nabij het stadscentrum aan een rustige woonstraat. Verder is dit herenhuis voorzien van een royale, zonnige tuin en dakterras gericht op het zuidoosten. De woning is gebouwd in 1934 en bezit nog vele authentieke 30-er jaren elementen zoals de halfronde erker aan de voorzijde welke het pand een unieke uitstraling geeft. Momenteel is de woning bewoond door studenten en is hierdoor studentikoos ingericht. Bent u geïnteresseerd in deze ruime woning? Neem dan contact met ons op voor een bezichtiging.

Indeling:
Begane grond: entree/tochtportaal, ruime hal met toegang tot de eerste etage, royale woonkamer met erker (ca. 35 m2) Vanuit de eetkamer kan via de schuifpui de ruime en zonovergoten tuin betreden worden. Keuken met diverse inbouwapparatuur, achterhal met toilet.

Eerste etage: Hal met inbouwkast, 3 slaapkamers (14 m2,10 m2 (met balkon),8 m2), ruime en luxe badkamer met ligbad, douche, wastafelmeubel en extra toilet, tevens toegang tot het dakterras (8 m2).

Tweede etage: Hal met inbouwkast, 3 slaapkamers (9 m2, 8 m2, 7 m2 waarvan 2 m2 inbouwkast), (opberg)kamer met aansluiting voor de wasmachine (5 m2).

Aan de achterzijde van de woning is een stenen berging welke toegankelijk is via de royale 16 meter diepe tuin (94 m2). De achtertuin is ook bereikbaar via de brandgang.

Bijzonderheden
-Bouwjaar: ca. 1934
-Oplevering in overleg
-Authentieke elementen
-Vrijstaande stenen berging aanwezig
-Woonoppervlak 162 m2
-Verwarming middels CV
-Standaard waarborgsomregeling van toepassing
-Foto's zijn gemaakt met een groothoeklens

Algemeen

Adres:Star Numanstraat 49
GRONINGEN
Vraagprijs:Verkocht
Type:Herenhuis
Beschikbaar vanaf:In overleg
Ligging:Stad
Totale woonoppervlakte:162 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1934
Inhoud:410 m³
Gebouwgebonden buitenruimte:8 m²
Externe Bergruimte :8 m²

Indeling

Kamers:9
Slaapkamers:6
Badkamers:1
WC:2
Woonkamer:35 m²
Keuken:8 m²
Balkon:8 m²
Tuin:94 m²
Tuin oriëntatie:Zuid
Tuin kwaliteit:Normaal

Comfort

Winkel:Ja - op minder dan 500 m
Raamwerk:Hout
Beglazing:Gedeeltelijk dubbel
Verwarming:CV-ketel
Verwarmd water:CV-Ketel

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:GRONINGEN
Oppervlakte:169 m²

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht