Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Bent u op zoek naar een interessant beleggingsobject? Namens onze opdrachtgever bieden wij een beleggingsobject aan in de binnenstad van Groningen. Het pand leent zich uitstekend voor een herontwikkeling naar appartementen met commerciële ruimte op de begane grond.

De Carolieweg verbindt de Oosterstraat en de Gelkingestraat met de Herestraat. In de Carolieweg zijn voornamelijk kledingzaken, schoenenzaken en horecagelegenheden gevestigd.

Binnen het vigerende bestemmingsplan kan er op deze locatie nieuwbouw gerealiseerd worden met een maximale hoogte van 15 meter. Hiervan is door de huidige eigenaar een voorlopig ontwerp gemaakt. Hierin zijn boven de winkelruimte op de begane grond vier appartementen op de verdiepingen getekend. In de huidige situatie is met plaatsing van een doucheruimte het pand ook zeer geschikt om tegen lage huisvestingslasten winkel- en woonruimte te combineren.

Huidige indeling: Winkelruimte met een frontbreedte van 280 cm en circa 27 m² oppervlakte op de begane grond en een multifunctionele ruimte van circa 24 m² met toilet, pantry en vide op de 1e verdieping en circa 10 m² gelegen op de 2e verdieping.

Bijzonderheden:
- vraagprijs: € 177.500,- k.k.
- aanvaarding: in overleg
- winkelruimte met mogelijkheid tot wonen op verdieping
- het object wordt in de huidige staat opgeleverd
- bestemmingsplan: Binnenstad (Centrum -2)
- voorlopige tekeningen kunnen worden opgevraagd bij ons kantoor



Algemeen

Adres:Carolieweg 25
GRONINGEN
Vraagprijs:Verkocht
Type:Woning
Beschikbaar vanaf:In overleg
Perceeloppervlakte:30 m²
Perceelbreedte:3 m
Perceeldiepte:10 m
Bebouwde opp.:30 m²
Totale woonoppervlakte:61 m²
Type constructie:Traditioneel
Inhoud:180 m³
Gevelbreedte:3 m
Bouwlagen:3

Indeling

Kamers:3
WC:1

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Groningen
Oppervlakte:30 m²

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht