WONEN EN RECREEREN DAT KAN IN DEZE PRACHTIGE WOONBOEDERIJ MET BED & BREAKFAST!

OPENHUIS STAAT GEPLAND VOOR VRIJDAG 5 JULI VAN 13:00 TOT 17:00. MOCHT JE HIERBIJ AANWEZIG WILLEN ZIJN VRAGEN WE JE OM CONTACT OP TE NEMEN.

Langs de N361, op een kwartiertje van Lauwersoog en een klein halfuur van de stad Groningen, ligt deze prachtige woonboerderij. Momenteel is dit een gastvrije locatie voor recepties, partijen, vergaderingen, bedrijfsuitjes en zijn de kamers in gebruik als Bed & Breakfast.

De kop-hals-rompboerderij met koetshuis dateert oorspronkelijk uit 1630 en was destijds onderdeel van het Warffummer klooster. In de vorige eeuw was het bekende restaurant Auberge St. Hubert er gevestigd. In 2001 is het object groots opnieuw opgebouwd tot woonboerderij met Bed & Breakfast en ruime zaal accommodatie.

Vergaderen, vieren, eten, drinken en overnachten, daartoe leent het complex met tevens zes royale studio’s, twee een kamer appartementen, groot terras, uitgebreide parkeergelegenheid en woonhuis zich het beste. Maar voor de ondernemende koper liggen er nog meer mogelijkheden. Denk daarbij aan een showroom, zorgboerderij of kangoeroewoning (ouders met kinderen).

Ook paardenliefhebbers kunnen hier goed uit de voeten. Daarvoor zorgt de aanwezigheid van een koetshuis annex stalruimte in combinatie met een perceel van 1,5 hectare. Daarnaast is de woonboerderij het ideale vertrekpunt voor wandel- of fietstochten op het Groningse Hogeland, Nationaal Park Lauwersmeer of voor een dagtrip naar Schiermonnikoog.

INDELING:
Voorhuis:
Entree in de riante woonkamer die is gelegen aan de voorzijde van de woonboerderij. De woonkamer beschikt over een houtkachel die centraal staat in deze ruimte, daarnaast beschikt de woonkamer over een prachtig uitzicht over de landerijen. Vanuit de woonkamer is de centrale hal te betreden die toegang geeft tot alle vertrekken. De dichte keuken voorzien van inbouwapparatuur, slaapkamer met washok, badkamer voorzien van ligbad, douche en badkamer meubel en separaat toilet. Vanuit de hal is via de trapopgang de eerste verdieping van het woonhuis te bereiken.

Multifunctionele ruimte:
Royale entree die toegang geeft tot meerdere vertrekken. De hal beschikt over meerdere sanitaire ruimtes en geeft doormiddel van een trapopgang toegang tot de eerste verdieping. Een royale multifunctionele ruimte welke is voorzien van Bar, royale zitgelegenheid en toegang verschaft tot de professionele keuken. Vanuit de multifunctionele ruimte is tevens de berging te bereiken die in verbinding staat met een hal aan de achterzijde. Door de openslaande deuren in de hoofdruimte zijn de riante terrassen te bereiken. Vanuit de hal is het kantoor te betreden en kan tevens door een aparte opgang de eerste verdieping worden bereikt.

1-kamer appartementen begane grond:
Vanuit de centrale hal zijn beide appartementen te bereiken. De appartementen zijn beide voorzien van een royale woonkamer met openinbouwkeuken. Daarnaast hebben beide appartementen een eigen sanitaire ruimte welke toegankelijk is vanuit de centrale hal.

Eerste verdieping:
Een royale hal die toegang geeft tot in totaal 6 studio’s. De studio’s zijn allen voorzien van woon-slaapkamer en separate badkamer voorzien van ligbad met douche, toilet en wastafel.

Tweede verdieping:
Riante zolder die momenteel word gebruikt als installatieruimte en opbergzolder.

Erf:
een royaal erf van in totaal 15.548 m² welke is voorzien van koetshuis annex stalruimte die beschikt over meerdere stallen, een paardenbak met aangrenzend weiland en een parkeerterrein die ruimte bied voor ca. 65 auto’s.

BIJZONDERHEDEN
* Toplocatie;
* Bouwjaar 2001;
* Energielabel B;
* Cv-ketel 2022 en Cv-ketel van het voorhuis 2018;
* Een woonboerderij met mogelijkheden;
* De boerderij (studio's) is/zijn vrij van huurders per 01-07-2024.
* Het voorhuis is vrij van huur per 01-01-2025.
* Voldoende parkeergelegenheid op eigen parkeerterrein voor ca. 65 auto’s;
* Het object is de laatste jaren verhuurd geweest, de eigenaar woont er al jaren niet zelf meer. De boerderij wordt daarom 'As is' verkocht.
* Aanvaarding: in overleg (kan snel);

OPENHUIS STAAT GEPLAND VOOR VRIJDAG 5 JULI VAN 13:00 TOT 17:00. MOCHT JE HIERBIJ AANWEZIG WILLEN ZIJN VRAGEN WE JE OM CONTACT OP TE NEMEN.

Perceelopp.
15 548 m²
Woonopp.
1 115 m²
Slaapkamers
10

Algemeen

Adres:Warfhuisterweg 17
Wehe-den Hoorn
Vraagprijs:€ 825.000/totaal
Type:Woonboerderij
Beschikbaar vanaf:In overleg
Ligging:Open ligging, Buiten bebouwde kom
Perceeloppervlakte:15.548 m²
Totale woonoppervlakte:1.115 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:2001
Inhoud:5168 m³
Bouwlagen:3
Overige inpandige ruimte:95 m²
Externe Bergruimte :141 m²
Algemene staat:Normaal

Indeling

Kamers:18
Slaapkamers:10
Badkamers:7
WC:3
Woonkamer:Ja, Woonkamer
Keuken:Ja, Dichte keuken, Ingericht met inbouwapparatuur
Tuin:15.500 m²
Tuin kwaliteit:Normaal
Parking:65

Comfort

Treinstation:Ja - op minder dan 500 m
Bushalte:Ja - op minder dan 500 m
Winkel:Ja - op 1000 m tot 1500 m
School:Ja - op 1000 m tot 1500 m
Kinderopvang:Ja - op 1000 m tot 1500 m
Bank:Ja - op 1000 m tot 1500 m
Ontspanning:Ja - op 1000 m tot 1500 m
Restaurant:Ja - op 1000 m tot 1500 m
Raamwerk:Hardhout
Dak:Schilddak
Beglazing:Dubbel
Verwarming:CV-ketel
Verwarming bouwjaar:2022
Verwarmd water:CV-Ketel
Isolatie:Dakisolatie

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Leens
Oppervlakte:15.548 m²
EnergyClass:B
Geldig tot:25-9-2030
Wehe-den Hoorn
Warfhuisterweg 17

€ 825.000


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen
Wehe-den Hoorn
Warfhuisterweg 17

€ 825.000

Wehe-den Hoorn
Warfhuisterweg 17

€ 825.000